Agenda

Muzikale tafelgasten in Landvast

Op zaterdag 29 augustus is er weer een muzikale avond in Landvast. Enkele weken geleden was het de beurt de band ’s Avonds als het donker wordt die zorgde voor een uitverkochte avond. Een heerlijke avond waarbij de band heel de avond akoestisch de mooiste nummers gespeeld heeft is het deze avond de beurt aan 5 Alblasserdamse zangers en zangeressen. 

Zo zullen Konraad den Boef (Unbend), Gerben Verhaar (No Sign of Harry peat), Anna Ravenstijn (Variety), Niels van Zwienen (The Bleaks) en Irene Versluis (Wish Balloon) hun muzikale zangtalenten laten horen.

Het wordt een gevarieerd programma van covers en eigen muziek. Tussen de muziek door praten de muzikanten over de nummers die zij spelen. Het beloofd een lekkere luisteravond te worden met een intieme sfeer van akoestische muziek op gitaar en piano. Light It Up zorgt voor de juiste sfeerverlichting waardoor het een ultieme intieme avond uit gaat worden.

Het concert vindt plaats in de Royaalzaal van Landvast, Deze zaal is ingericht met grote, luxe rode fauteuils die elk voorzien zijn van een eigen tafeltje. Een knusse huiskamersfeer, maar door de ruime zaal is het ook mogelijk om veel afstand te houden. Het bestellen van een drankje of lekkere hapjes vanaf de wisselende ‘Royale’ menukaart, kan via een medewerker die bij u langs komt om uw bestelling op te nemen. 

Er zijn nog een paar tickets beschikbaar, wees er snel bij. Want door de corona maatregelen is er echt een maximum aantal tickets wat verkocht gaan worden. De deuren gaan om 19.00 uur open en vanaf 20.00 uur zal de muziek gaan klinken. Tickets kosten €12,50 en zijn inclusief een welkomstdrankje.

Meer informatie en tickets zijn te bestellen via www.landvast.nl, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen via 078 6912923