Agenda

Nationale Sportweek in Ridderkerk

Ook Ridderkerk viert de Nationale Sportweek van 24 tot en met 29 september. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF en de organisatie wil hiermee zoveel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport. Want bewegen is niet alleen gezond, het is ook leuk. 

Verschillende sportaanbieders zetten deze week de deuren voor je open en verwelkomen jou graag.  Een mooie kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen. Neem vooral iemand mee, want samen sportplezier beleven is nog veel leuker. In Ridderkerk doen Het Zonnekind, Larosa, Upstairs Dance & Fit, Run on Wheels, Kicks Ridderkerk, KCR, Sint Joris, HSW Krav Maga, Curves, Portes Du Ski en Fit For Free mee aan de Nationale Sportweek. Bekijk het complete programma via www.facetridderkerk.nl/nationale-sportweek

Ook sporten in de Brede School

Ook de Brede School Ridderkerk haakt in op de Nationale Sportweek. De Brede School werkt themagericht en daarom staat dit eerste blok ‘bewegen’ centraal en worden extra sport- en beweegactiviteiten aangeboden. Bekijk het programma op www.bredeschoolridderkerk.nl. Het nieuwe blok start 23 september. Inschrijven voor de activiteiten is nog mogelijk. 

Beach Week

Ridderkerk Beach wordt dit jaar in een ander jasje gestoken. In samenwerking met Saturnus’72 wordt een Beach Week georganiseerd. Deze week krijgen leerlingen van de bovenbouw van Ridderkerkse basisscholen clinics Beach Handbal. 

Voor meer informatie kan iedereen terecht bij Terry Wisse, verenigingsondersteuner en combinatiefunctionaris bij Facet Ridderkerk, via 0180 – 432 350 of Terry.Wisse@facetridderkerk.nl.