Agenda

Natuurlijk opvoeden, kan dat?

Natuurlijk opvoeden is bewust opvoeden op een natuurlijke manier. Hierin onderscheidt het Zonnekind zich van andere manieren van opvoeden en van andere vormen van begeleiding voor ouders en kinderen. Het Zonnekind leert ouders en kinderen om naar binnen te kijken en te zien en te voelen wat woorden kunnen doen. Het gaat  niet zozeer om wat je zegt, maar met welke lading je de dingen zegt en doet naar je kind toe.

Geen duplicaat

Veel opvoedingsrelaties worden verstoord door emoties: angst, pijn, verdriet, boosheid, teleurstelling. De lessen van het Zonnekind leren ouders en kind om hier uit te stappen. Laat het kind het kind zijn. Het hoeft geen duplicaat van de ouders te worden dankzij opgelegde en verstikkende regels. Ouders hebben de keuze om vanuit volledige ontspanning, acceptatie en bewuste aandacht de opvoedingsstijl om te gooien.

Positief

Ouders en kind groeien mee tijdens de inspirerende lessen van het Zonnekind. Het Zonnekind heeft al honderden kinderen en ouders geholpen. De lessen zijn positief, vol met humor en blijdschap. Tevens leren ouders en kinderen om meer aandacht te hebben voor hun eigen emoties en meer te letten op het voelen van buik en hart.
Wilt u dit ook samen met uw kind  ervaren, kom dan langs tijdens de lessen va het Zonnekind.

De lessen worden gegeven in de Gymzaal aan de Platanenstraat 6 in Ridderkerk (achter de Aldi Olmenlaan).

De lessen zijn op dinsdag. Kinderen van 3 tot 7 jaar (16:00 – 17:00 uur), kinderen van 8 tot 11 jaar (17:00 — 18:00 uur) en jongeren van 12 tot 20 jaar (19:00 – 20:00 uur).

U kunt informatie inwinnen op www.het-zonnekind.com of bellen naar 0180-417135.