Nieuw cursusseizoen bij Muziekschool Ridderkerk

Ben je klaar om op ontdekking te gaan bij Muziekschool Ridderkerk? Samen plezier maken en jezelf creatief ontwikkelen staat voorop bij de cursussen muziek en dans in Het Plein. In een band spelen, je eerste danspasjes bij Peuter- of Kleuterdans maken óf heel goed gitaar leren spelen. Het kan allemaal en er is nog veel meer!

Start je voor het eerst met een cursus of heb je juist al jaren ervaring? Grote kans dat je in het gevarieerde aanbod vindt wat bij je past. Er zijn muzieklessen in groepen of individueel en je kunt kiezen uit verschillende muziekinstrumenten. De allerkleinste kinderen kunnen zelfs cursussen volgen samen met hun (groot)ouders. 

Peuter- en Kleuterdans

Op woensdag zijn er danslessen voor peuters om 11.15 uur en voor kleuters om 13.15 en 14.30 uur. Bij Peuter- en Kleuterdans ontdekken kinderen spelenderwijs hun bewegingsmogelijkheden. Iedere week beleven de kleine dansers weer samen een avontuur tijdens de les. 

Open Dag

De lessen starten weer vanaf maandag 13 september 2021 in het Plein, Koningsplein 3. Ontdek met de Cursusvinder op muziekschoolridderkerk.nl eenvoudig de korte cursus of jaarcursus die bij je past. 

Wil je alle cursussen eerst uitproberen? Ga dan samen met je ouders, vrienden en vriendinnen naar de Open Dag op zaterdag 28 augustus in Het Plein. Op die dag kun je alles gratis uitproberen, houd muziekschoolridderkerk.nl in de gaten voor het complete programma en om een plek te reserveren.

Foto: Peter Verheijen