Agenda

Nieuwe cursus Sportfotografie in Ridderkerk

Roeilie ’t Jong

Na de vakantieperiode start er weer een cursus sportfotografie in de fotostudio van Roelie ’t Jong aan de Koninginneweg in Ridderkerk. Roelie geeft de cursus in samenwerking met sportfotograaf Wessel Dekker.

Wessel Dekker

Wessel Dekker begon in 2004 als sportfotograaf en heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van sportfotografie. Ook Roelie ’t Jong is geen onbekende meer langs de sportvelden en sportzalen in de regio.

Tijdens de cursus is er aandacht voor techniek, instellingen van de camera en compositie. Ook is er aandacht voor fotobewerking, sportboeken en inspiratie door andere sportfotografen. De cursus bestaat uit 4 lessen die om de week zullen plaatsvinden op woensdagavond; in de tussenliggende periode maken de deelnemers foto’s van sportwedstrijden.


Er wordt vanuit gegaan dat deelnemers aan de cursus kennis hebben van de basisbegrippen van de fotografie, fotograferen met een spiegelreflex camera en een telelens hebben.

De cursusdata zijn: 19 september, 3 oktober, 17 oktober en 31 oktober. Deelname kost € 165,00 per persoon.

Meer Informatie is te vinden op de website van Roelie ´t Jong, www.roelietjong.nl en op de website van Wessel Dekker, www.wesseldekkerfotografie.nl

Aanmelden kan via Roelie ´t Jong via mail info@roelietjong.nl of telefoon 06 – 55 88 59 80.