Agenda

Nieuwe expositie in de Oudheidkamer

Na de indrukwekkende tentoonstelling over “Ridderkerk en de Eerste Wereldoorlog, een dorp maakt kennis met de moderne tijd”…dient zich weer een volgende aan.

Vrijdag 25 januari zal de feestelijke opening plaatsvinden van een expositie met maar liefst 18 exposanten, die allen vaste cursisten zijn van Karin Touw Kunstatelier. Sommigen van hen schilderen al jaren, terwijl anderen wat korter op het artistieke vlak bezig zijn.

De getoonde werken zijn tijdens de lessen gemaakt, die op de maandagavond, dinsdagochtend en middag worden gegeven. Alle cursisten hebben een groot werk gecreëerd voor aan de wand en een klein werk voor in de vitrine. Het mag dan ook duidelijk zijn, dat het resultaat een bijzonder en kleurrijk geheel is geworden.

Het was al jaren een persoonlijke wens van Karin om te exposeren met de cursisten en op deze wijze het werk  van hen in het zonnetje te zetten. Het is niet voor niets, dat dit nu in de Oudheidkamer gebeurt. Toen Karin net van de Kunstacademie kwam, en dat is inmiddels al zo’n 24 jaar geleden, kreeg zij hier de kans om een eerste expositie van haarzelf te houden.

Karin zal zelf de opening verrichten en bijgestaan worden door alle 18 cursisten.

Vanaf 19.30 uur is het gebouw aan de Kerksingel 26 open en het programma zelf begint om 20.00 uur.  De tentoonstelling loopt door tot en met zaterdag 9 maart.

Voor meer informatie over het werk van Karin Touw: www.karintouw.nl, avantrigt@oudheidkamer.nl