Agenda

Nieuwe reeks ‘Beweeg mee’ in de Reyerheem

Op vrijdag 2 tot en met 23 november organiseert het Servicebureau Onderwijs&Cultuur vier maal  Beweeg Mee! voor de bewoners van de Reyerheem en inwoners van Ridderkerk. Deze 2e reeks van vier maal Beweeg Mee! vindt plaats op vrijdagmiddag 2/9/16/23 november van 14.00-15.00 uur in Ontmoetingsplein de Reyerheem. Een workshop waarbij dansdocent en choreograaf Regina Magnus met de deelnemers op mooie muziek gaat bewegen. Beweeg Mee is donderdag 20 september gestart en vond vier keer plaats op de donderdag. Per november vindt het dus plaats op de vrijdagmiddag. Doe mee met één les of volg ze nog allemaal.

Beweeg mee!

Tijdens deze Beweeg Mee! gaat u bewegen op mooie muziek. Het hele lichaam wordt op een makkelijke wijze in beweging gebracht. Hierdoor worden uw spieren versoepeld. Met elkaar samen zijn en humor spelen een belangrijke rol tijdens de les. De lessen zijn zowel staand als zittend op een stoel te volgen en wordt afgestemd op wat iedereen lichamelijk aankan. 

Regina Magnus is een ervaren dansdocent en danstherapeut en geeft al jaren met veel plezier les aan jong en oud. Juist de combinatie dansdocent en danstherapeut maakt dat zij met een bijzondere blik naar de mogelijkheden binnen een groep kijkt.
 

Aanmelden

Beweeg Mee vindt plaats op vrijdag 2/9/16/23 november. U bent  van harte welkom op deze Beweeg Mee! De kosten bedragen € 3,00 per persoon per Beweeg Mee! Aanmelden is nodig en kan via Karin de Rooij van de Reyerheem. Mail naar karin.de.rooij@aafje.nl  of bel  06-13085233.