Nieuwe wisseltentoonstelling in Oudheidkamer

Evenals vorig jaar, waarin de Oudheidkamer door de landelijke maatregelen geregeld de deuren moest sluiten, was dit ook in het nieuwe jaar het geval. Maar gelukkig mag de vlag weer wapperen en zijn bezoekers weer welkom.

De vrijwilligers van het museum juichen dit vanzelfsprekend toe, want het heeft voor hen lang genoeg geduurd en zij zijn maar wat blij de activiteiten weer leven in te blazen.

Dit komt goed uit, want de geplande wisselexpositie met schilderijen van Truus van der Waal-van Winsen en sieraden van Iris Raaijmakers kan daarom vanaf 26 januari t/m 19 maart 2022 te bewonderen zijn.

Truus is na het beëindigen van haar arbeidzame leven begonnen met schilderen en heeft al een keur aan werken afgeleverd, waartoe vooral stillevens behoren. 

Iris is zelfstandig goudsmid en zij heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van persoonsgebonden sieraden.

Dit alles naar eigen ontwerp. Van beide exposanten bestaat de mogelijkheid werk te kopen.

U bent weer van harte welkom om tijdens openingstijden van woensdag t/m zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur dit fraais te komen aanschouwen in het museum aan de Kerksingel 26.