Nieuwjaarsexpositie Kunstroute Ridderkerk binnenkort van start

Op vrijdag 20 december wordt de Nieuwjaarsexpositie van de Kunstroute Ridderkerk in de Middenbeuk van het gemeentehuis weer ingericht.

Na de succesvolle expositie van het afgelopen najaar die in het teken stond van de ‘finissage’, het afscheid van de oud-ballotageleden van de Kunstroute, is nu weer de jaarlijkse Nieuwjaarsexpositie te bezichtigen.

Abstract en realistisch

De expositie bestaat onder andere uit abstracte en realistische schilderijen, beeldhouwwerk, keramiek, fotografie, mixed media, hoeden en sierraden, maar ook beelden van brons zullen in deze nieuwe expositie te bewonderen zijn. Secretaris Kunstroute Ingrid Zelessen: “Het is echt de moeite waard om deze expositie van kwalitatief hoogstaand werk te gaan zien.” Deze expositie is tot en met vrijdag 10 januari 2020 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (gratis) te bezoeken.

Meer informatie over de kunstenaars van de Kunstroute Ridderkerk is te vinden op www.kunstrouteridderkerk.nl, of neem een kijkje op de Facebookpagina Kunstroute Ridderkerk.

Foto: Erik Jonkman