Agenda

NLdoet 2023 voor nuttige vrijwilligersacties

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023 organiseert het Oranje Fonds weer samen met sociaalmaatschappelijke organisaties NLdoet in heel Nederland. Ook Ridderkerk doet mee. Deze grote vrijwilligersactie is de kans voor stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, cultuur- en natuurcentra om een grote klus te klaren, de eigen organisatie te promoten én vooral om nieuwe vrijwilligers te werven. 

Heb je als organisatie een leuke klus? Moet het gebouw nodig opgeknapt worden, is de locatie aan een opfrisbeurt toe, wil je een verwendagje voor de bewoners in het verzorgingshuis, het terrein of natuurgebied zomerklaar hebben of heb je een andere zinvolle activiteit of nuttige klus? Je kunt je nu al aanmelden. Tevens kan je een aanvraag doen voor een financiële bijdrage voor jouw actie of klus (op=op). Aanmelden kan via www.nldoet.nl, daar vind je ook de voorwaarden en handige tips, draaiboeken en PR materiaal. 

Facet Vrijwilligerssteunpunt is intermediair voor NLdoet, zij helpen je graag verder met informatie en advies. Facet Vrijwilligerssteunpunt, telefoon 0180 – 430 440, vragen naar Junaidah Beun, junaidah.beun@facetridderkerk.nl.