Agenda

Nog plaats op gratis puzzelspeurtocht voor kinderen

Echt voor Ridderkerk organiseert ook dit jaar weer een uitdagende, leuke, spannende en gezellige puzzel-speurtocht voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Deelname is gratis door de vele sponsoren die dit evenement mede mogelijk maken!

De puzzeltocht wordt gehouden op vrijdag 18 augustus 2023 en er kunnen maximaal 60 kinderen aan meedoen. Op dit moment zijn er nog plaatsen vrij, dus aanmelden kan nog!

De kinderen worden in groepjes, onder begeleiding van een volwassene, op pad gestuurd. Onderweg lossen zij puzzels op en voeren diverse activiteiten uit. Hiermee verdienen zij punten, zowel individueel en als groep. Aan het eind worden dan diverse prijzen uitgereikt. Sowieso mag elk kind grabbelen in de grabbelton. De kinderen dienen fysiek in staat te zijn om in groepsverband een paar kilometer te kunnen wandelen in het park.

De gehele puzzeltocht zal circa 6 uur duren, met rustpauzes tussendoor. Deelname aan de puzzeltocht is gratis. Elk kind ontvangt een lunchpakket, bestaande uit broodjes, drinken, stuk fruit en een snoepje. Onderweg krijgen ze ook nog drinken en een snoepje. En helemaal aan het eind, bij de prijsuitreiking, krijgen de kinderen een ijsje en een cadeautje mee naar huis. De prijsuitreiking wordt door burgemeester Marco Oosterwijk verricht.

Datum : Vrijdag, 18 augustus 2023

Tijden:
• Verzamelen 09:00 – 09:20 uur
• Start Puzzeltocht vanaf 09:30 uur
• Finish circa 15:30 – 16:00 uur.

Locatie : Oosterpark, start bij de speeltuin tegenover de Kinderboerderij

Zie voor meer informatie, het overzicht met sponsoren en/of het inschrijfformulier: www.echtvoorridderkerk.nu of mail naar info@echtvoorridderkerk.nu en vraag om het inschrijfformulier.