Agenda

Nu al genieten van de Kunstroute in Bibliotheek Ridderkerk

Nu al genieten van wat komen gaat? Sinds 1 maart kunt u de overzichtsexpositie van de deelnemers van de Kunstroute Ridderkerk al bewonderen in de Bibliotheek in het centrum van Ridderkerk.

In het weekend van 6 en 7 april vindt de jaarlijkse Kunstroute Ridderkerk plaats. In de bibliotheek AanZet in het centrum vindt u nu al van een aantal kunstenaars een werk dat representatief is voor wat u in april mag verwachten. De kunstenaars exposeren dan in diverse ateliers, galeries en andere locaties met figuratief en abstract teken– en schilderwerk, beelden, keramiek, glaskunst, sieraden, fotografie, etc. Er zijn weer veel kunstdisciplines vertegenwoordigd.

Naast de overzichtsexpositie die tot 12 april te bezichtigen is kunt u ook een kijkje nemen op de geheel vernieuwde website. Daar vindt u informatie over de kunstenaars en beelden van het hoogstaande werk dat er in Ridderkerk wordt gemaakt. Via deze website kunt u ook de bijbehorende catalogus inzien en downloaden. In dit boekje, dat ook in papiervorm te verkrijgen is, vindt u onder andere een plattegrond met alle locaties waar op 6 en 7 april wordt geëxposeerd.

De Kunstroute Ridderkerk, ga kijken en geniet, want het is zoals Pablo Picasso al zei: “Kunst wist het stof van het dagelijks leven van onze ziel”.

Kunstroute Ridderkerk: 6 en 7 april 2019, diverse locaties Ridderkerk

Overzichtstentoonstelling: 1 maart tot 12 april 2019, Bibliotheek AanZet, Centrum Ridderkerk

Website: www.kunstrouteridderkerk.nl