Online Alzheimer Café Ridderkerk over dementie en levenseinde

Maandag 12 oktober 2020 vindt er een online Alzheimer Café Ridderkerk plaats. Deze keer met een interview van Lenie de Jong met dr. Alfred Teeuw, specialist ouderengeneeskunde, over het thema ‘Dementie en Levenseinde’. De medische beslissingen, de rechtspositie van de patiënt, inspraak van de familie en euthanasie komen aan bod.  

Het video-interview is vanaf maandag 12 oktober te zien via Facebook.com/KaraatMantelzorg en de website van Karaat Mantelzorg: karaatmantelzorg.nl. Ook andere organisaties, zoals Salem, Riederborgh, Internos en Aafje publiceren de video op eigen social media kanalen. 

De werkgroep van het Alzheimer Café, bestaande uit Karaat Mantelzorg, Salem, Riederborgh, Internos en Aafje thuiszorg, huizen, zorghotels, heeft besloten om het  ‘live’ Alzheimer Café in Wijkcentrum West niet door te laten gaan vanwege het oplopende aantal COVID-19 besmettingen en de daarbij behorende strengere maatregelen. Op deze veilige manier is de informatie voor iedereen beschikbaar en niet alleen voor de kleine groep mensen die bij de avond aanwezig zouden kunnen zijn. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mineke Boon, senior mantelzorgconsulent Karaat Mantelzorg of Angelique Bloemberg via 0180 – 763 717 of info@karaatmantelzorg.nl