Agenda

Ontdek duurzaam koken

Bent u een gepassioneerde kok? Wilt u leren hoe u op een duurzame en eerlijke manier kunt koken met lokale, ecologische en fairtrade-producten? Dan is de kookworkshop LEF iets voor u.

Het thema ‘LEF’ staat voor lokaal, ecologisch en fairtrade. De kookworkshop is op woensdag 14 juni 2023 van 18.30 tot 20.00 uur.

Onder leiding van Marianne van Wijhe van De Groene Pollepel, een expert op het gebied van duurzaam koken, gaat u samen met andere deelnemers aan de slag. De workshop wordt gegeven in de keuken van Van Gelder Groente & Fruit aan Krommeweg 10 in Ridderkerk.

Laat u verrassen door de mogelijkheden van koken op inductie en ontdek hoe u met verse, lokale ingrediënten de lekkerste gerechten op tafel kunt zetten. En het beste van alles: meedoen aan deze kookworkshop is gratis. Meld u vandaag nog aan en maak van koken een duurzaam feest voor uw smaakpapillen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 6 juni via duurzaam@ridderkerk.nl. Vermeld met hoeveel personen u deelneemt. Ga voor meer informatie naar ridderkerk.nl/duurzaam en kies vervolgens voor ‘Kookworkshop LEF’.