Agenda

Ontdek jouw talent op de open dag van Tobe

Op zaterdag 19 augustus 2023 kan je in het Plein (Koningsplein 3) gratis komen ontdekken welke cursus bij jou past. Iedereen is welkom om van 10:00 tot 13:00 kennis te maken met het aanbod en de docenten. Muziekschool Ridderkerk wordt ToBe. Dat vieren we tijdens de open dag met de lancering van de nieuwe huisstijl en leuke give-aways!

Samen plezier maken en jezelf creatief ontwikkelen staat voorop bij onze cursussen muziek en dans in Het Plein. In een band spelen, je eerste danspasjes maken bij Peuter- of Kleuterdans óf heel goed gitaar leren spelen. Het kan allemaal en er is nog veel meer bij ToBe! De cursussen starten in de week van maandag 4 september.

Vind je cursus

Start je voor het eerst met een cursus of heb je juist al jaren ervaring? Grote kans dat je in ons gevarieerde aanbod vindt wat bij je past. Er zijn muzieklessen in groepen of individueel en je kunt kiezen uit verschillende muziekinstrumenten. De allerkleinste kinderen kunnen zelfs cursussen volgen samen met hun (groot)ouders. Ontdek met de Cursusvinder op Tobe.nl eenvoudig de korte cursus of jaarcursus die bij je past.

Peuter- en Kleuterdans

Op woensdag 6 september starten de wekelijkse lessen Peuter- en Kleuterdans. Kinderen ontdekken hier spelenderwijs hun bewegingsmogelijkheden. Iedere week beleven de kleine dansers weer samen een avontuur tijdens de les. 

Tegemoetkoming in het lesgeld

Ridderkerkpas biedt een financiële tegemoetkoming aan kinderen en jongeren (0-18 jaar) van huishoudens met een beperkt budget. Cursussen van Muziekschool Ridderkerk kunnen hiermee (deels) worden betaald. Kijk voor meer info bij tegemoetkoming-lesgeld.

Contact

Neem voor vragen contact op met de Klantenservice via klant@tobe.nl of 078-6133144 (ma-vr).

Foto: Peter Verheijen