Agenda

Ontmoet nog meer leuke luitjes 55+

Op alle leeftijden kan vriendschap een bron zijn van stimulans, plezier en steun. Met het ouder worden komt meer tijd vrij voor en soms meer behoefte aan vriendschap. Tegelijkertijd kan het zijn dat de vriendenkring door omstandigheden kleiner is geworden. Maar hoe ontmoet u (nieuwe, nog meer) leuke luitjes? Schrijf u in voor de vriendschapscursus van Facet Ridderkerk!

De vriendschapscursus biedt de gelegenheid aan inwoners in Ridderkerk boven de 55 jaar om hun ervaring met vriendschap op een rij te zetten en deze met anderen uit te wisselen.  Onderwerpen en vragen die aan bod komen zijn onder andere ‘hoe sta ik in vriendschap op dit moment’, ‘welke kwaliteiten breng ik mee als vriend(in)’, ‘hoe maak ik nieuwe contacten’, ‘hoe kan ik een bestaande vriendschap verdiepen’ en ‘omgaan met conflicten in vriendschappen’.

De vriendschapscursus bestaat uit 10 bijeenkomsten aan de Schoutstraat 5. De bijeenkomsten zijn op 30 oktober, 13 en 27 november, 11 december, 15 en 29 januari, 12 februari, 5 en 19 maart en op 23 april van 14.00 tot 16.00 uur. U betaalt een eigen bijdrage van € 35,00 voor cursusmateriaal en koffie en thee. Een cursusgroep bestaat uit 6 tot 10 deelnemers.  

Inschrijven en betalen kan bij de balie van Facet Ridderkerk aan Schoutstraat 5. Heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij Henny de Wilt of Frances Kroeze van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.