Agenda

Ontmoetingen in Wijkcentrum West

Anderen ontmoeten of er even tussenuit? Bezoek gezellige activiteiten van Facet dicht bij huis in uw eigen wijk. Er zijn veel mogelijkheden in alle wijken van Ridderkerk. Van een film-, bingo- en breimiddag tot een lekker bakkie koffie of een potje biljarten. Mooie momenten om nieuwe contacten te leggen of om oude bekenden weer te zien.

Ook bij Wijkcentrum West kunt u terecht voor een gezellige ontmoeting en leuke activiteiten. Iedere week is er op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:00 uur de koffie-inloop voor mannen en vrouwen. Er komen ook een aantal mannen, maar meer mannen erbij zou gezellig zijn. Je kan Klaverjassen, spelletjes doen of een potje biljarten. Ook op de vrijdagen zijn diverse activiteiten, zoals film, brei, bingo en creatieve middagen voor een klein bedrag tussen de € 2,50 en € 3,50 inclusief een kopje koffie of thee. 

Nieuwsgierig? Loopt gerust binnen en doe gezellig mee of schuif lekker aan. Er zijn altijd enthousiaste vrijwilligers aanwezig die u wegwijs maken of neem contact op met Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of jacqueline.revier@facetridderkerk.nl.