Agenda

Ontmoetingsdag voor iedereen die geraakt is door kanker

Onder het thema ‘Zin in Leven?!’ organiseert de stichting Als kanker je raakt een kleinschalige ontmoeting voor iedereen die is geraakt door kanker.

De insteek is laagdrempelig. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond of levensovertuiging, op vrijdag 12 oktober van 10.30 uur tot 15.30 uur in OOK-centrum, Maasstadweg 90, 3079 DZ Rotterdam.

Met deze ontmoeting  wil de stichting mensen, die door kanker worden geraakt, ondersteunen aan de hand van het thema ‘Zin in Leven?!’. De dag heeft een afwisselend programma en staat in het teken van ontmoeting van lotgenoten, (h)erkenning en (geloofs)bemoediging. Er wordt gesproken over de vele levens- en zingevingvragen die deze ziekte oproept. Vragen die opstapelen en die gaan over kwetsbaarheid, over sterfelijkheid, over hoe nu verder? Waarom overkomt mij dit? Waar is God? Hoe pak ik mijn leven weer op? Hoe geniet ik van het leven? 

De dag wordt geleid door Lies Nijman. Het thema ‘Zin in Leven?!’ wordt in verschillende vormen uitgewerkt. Trudi Bos verzorgt een creatieve workshop. De begeleiders zijn zeer deskundig en weten uit ervaring wat het betekent om te leven met kanker. Er is volop gelegenheid om elkaar, onder het genot van koffie/thee en een heerlijke lunch, te ontmoeten. Er is ruimte voor zo’n 12 deelnemers.

Meer informatie? Aanmelden?

De stichting nodigt je uit om 12 oktober a.s. om 10.30 uur naar het OOK-centrum in Rotterdam te komen. Graag vooraf aanmelden op www.alskankerjeraakt.nl of stuur een e-mail naar ontmoeten@alskankerjeraakt.nl.


Over de stichting
De Stichting Als kanker je raakt is in 2011 opgericht op initiatief van ds. Arie van der Veer en geestelijk verzorger Rita Renema-Mentink en heeft als doel mensen te ondersteunen die geraakt worden door kanker d.m.v. ontmoeting, gesprek en (geloofs)bemoediging