Agenda

Ontmoetingsplein Aafje Reyerheem: een hartelijke plek voor senioren

Kent u het Ontmoetingsplein Aafje Reyerheem? Zoals de naam al doet vermoeden, biedt het ontmoetingsplein in de wijk dé plek om op een ongedwongen manier nieuwe mensen te ontmoeten. Ook voor alle vragen op het gebied van zorg, welzijn en wonen kunt u bij Aafje op het ontmoetingsplein terecht. De ontmoetingspleinen van Aafje zijn er voor álle senioren in de buurt, of u nu klant van Aafje bent of niet; u bent van harte welkom. Aanmelden voor activiteiten is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden om teleurstelling te voorkomen.

De ontmoetingspleinen bieden een scala aan activiteiten, van creatieve en sportieve bezigheden tot informatieve bijeenkomsten, gezondheidsspreekuren, optredens, markten en de patatavond. U kunt binnenlopen voor een gezellig kopje koffie, een praatje, of gewoon om lekker om u heen te kijken. Meedoen of niets doen, het mag allemaal, en dat maakt het ontmoetingsplein altijd leuk en laagdrempelig.

Wilt u uw netwerk vergroten? U kunt er ook terecht voor de belcirkel. Elke week wordt een overzicht met activiteiten per mail verstuurd, zodat u als wijkbewoner op de hoogte blijft van het programma. Wilt u het weekoverzicht in uw mailbox ontvangen of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Franny de Wit, dagbestedingscoach, via fdwit@aafje.nl.