Agenda

Op de koffie met ideeën

Hebt u ideeën voor uw wijk of buurt? Of wilt u de gemeente iets vragen of vertellen? Kom dan woensdag 18 september op de koffie. Alle inwoners zijn die dag welkom in de huiskamer van Ridderkerk.

Collegeleden en medewerkers van de gemeente staan van 10.00 tot 21.00 uur klaar om met u in gesprek te gaan. U kunt met de gemeente en andere bezoekers in gesprek over allerlei onderwerpen, zoals groen, zorg, cultuur, verkeer, veiligheid en economie. Ook ondernemers zijn welkom. Bedrijfscontactfunctionarissen Dennis Rietveld en Joyce Groeneweg zijn er de hele dag.

Even langskomen voor een kopje koffie of thee is prima, maar als u langer wilt blijven om door te praten, is dat ook goed. Neem gerust uw kind(eren) mee, want er is speciaal voor hen een kinderhoek en iets te drinken

De huiskamer is te vinden in de Hofzaal aan Koningsplein 2 en wordt gezellig ingericht. U kunt dan gewoon binnenlopen. Meedoen en meedenken kan ook als u er 18 september niet bij kunt zijn. Ideeën, suggesties of plannen voor uw wijk of buurt kunt u mailen naar meedenken@ridderkerk.nl.