Open Dag bij Muziekschool Ridderkerk

Ben je klaar om op ontdekking te gaan bij Muziekschool Ridderkerk? Op zaterdag 28 augustus is er in Het Plein, Koningsplein 3, een Open Dag. Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen die dag alle muziek- en danscursussen gratis uitproberen. De Open Dag is van 11.00 tot 14.00 uur, van te voren reserveren hoeft niet.

Samen plezier maken en jezelf creatief ontwikkelen staat voorop bij onze cursussen muziek en dans in Het Plein. In een band spelen, je eerste danspasjes maken bij Peuter- of Kleuterdans óf heel goed gitaar leren spelen. Het kan allemaal en er is nog veel meer bij Muziekschool Ridderkerk! De cursussen starten in de week van maandag 13 september.

Vind je cursus

Start je voor het eerst met een cursus of heb je juist al jaren ervaring? Grote kans dat je in ons gevarieerde aanbod vindt wat bij je past. Er zijn muzieklessen in groepen of individueel en je kunt kiezen uit verschillende muziekinstrumenten. De allerkleinste kinderen kunnen zelfs cursussen volgen samen met hun (groot)ouders. Ontdek met de Cursusvinder op muziekschoolridderkerk.nl eenvoudig de korte cursus of jaarcursus die bij je past.

Peuter- en Kleuterdans

Op woensdag 15 september starten de wekelijkse lessen Peuter- en Kleuterdans. Kinderen ontdekken hier spelenderwijs hun bewegingsmogelijkheden. Iedere week beleven de kleine dansers weer samen een avontuur tijdens de les. 

Foto: Peter Verheijen