Agenda

Open Dag Muziekschool Ridderkerk

Het is Open Dag bij Muziekschool Ridderkerk op zaterdag 31 augustus. Van 10.00 tot 14.00 uur is in ieder lokaal van de Muziekschool in Het Plein, Koningsplein 3, iets bijzonders te zien en te doen. Het gratis programma is voor iedereen van 0 tot en met 20 jaar. Bezoekers kunnen kans maken op een korte cursus of korting op hun jaarcursus in seizoen 2019-2020.

Speel tijdens de Open Dag viool, dwarsfluit, gitaar, drums, piano, harp, hobo, saxofoon. Wil je graag in een bandje spelen? Doe dan mee met de Popschoolworkshops. Voor jonge kinderen van 0 tot en met 6 jaar zijn er cursussen om kennis te maken met dans en muziek. Bekijk het programma van de Open Dag.

Maak kans op een cursus of korting

Tijdens de Open Dag kun je kans maken op een gratis, korte cursus van 5, 10 of 15 weken óf € 100 korting op je jaarcursus in 2019-2020. Haal bij binnenkomst op de Open Dag het programma op en kijk op de achterkant wat je moet doen om kans te maken op de prijs.

Inschrijven

Het is nu al mogelijk om in te schrijven voor alle cursussen die na de zomervakantie starten. Inschrijven kan via www.muziekschoolridderkerk.nl.

Concert voor Ukkepuk

Op dezelfde dag is om 10.00 uur ook Concert voor Ukkepuk in Het Plein, met live muziek voor kleine kinderen van 0 tot en met 5 jaar en hun (groot)ouders. Kaarten voor Concert van Ukkepuk (€5/€1) zijn te koop via deze link.