Open Dag Muziekschool Ridderkerk

Het is Open Dag bij Muziekschool Ridderkerk op zaterdag 18 januari. Van 11.00 tot 14.00 uur is er gratis programma met activiteiten in ieder lokaal van de Muziekschool in Het Plein, Koningsplein 3. Daarnaast is er om 10.00 uur Concert voor Ukkepuk, speciaal voor kinderen van 0 t/m 5 jaar en hun (groot)ouders.

Kinderen en jongeren van 0 tot en met 20 jaar kunnen alle instrumenten uitproberen waarin je les kunt krijgen bij Muziekschool Ridderkerk. Ook zijn er workshops van de Popschool voor iedereen die graag in een bandje wil spelen. Speciaal voor peuters en kleuters zijn er ook dansworkshops. Bekijk via www.muziekschoolridderkerk.nl het programma van de Open Dag.

Start korte cursussen

Ontdek tijdens de Open Dag welke cursus je wil volgen en start in 2020 met een muziek-, popschool- of danscursus in Het Plein. De korte cursussen starten weer in het nieuwe jaar en op jaarcursussen kun je vaak nog instromen als er plaats is. Het is nu al mogelijk om in te schrijven voor alle cursussen. Inschrijven kan via www.muziekschoolridderkerk.nl.

Concert voor Ukkepuk

Op dezelfde dag is om 10.00 uur ook Concert voor Ukkepuk in Het Plein, met live muziek voor kleine kinderen van 0 tot en met 5 jaar en hun (groot)ouders. Kaarten voor Concert van Ukkepuk (€5/€1) zijn te koop via www.muziekschoolridderkerk.nl/agenda.