Agenda

Open dagen voor voortgezet onderwijs

Zowel het Farelcollege als het Gemini College staan deze maand open voor leerlingen van groepen 7 en 8 van het basisonderwijs om alvast een kijkje te komen nemen bij de twee Ridderkerkse scholen in het voortgezet onderwijs.

Farelcollege
Op vrijdag 29 januari is er bij het Farelcollege een virtueel open huis. Leerlingen die nu in groep 7 of 8 zitten en benieuwd zijn wat het Farelcollege te bieden heeft, kunnen nu digitaal kennis maken. Uiteraard kunnen de ouders dan meteen mee kijken. Het virtuele open huis is op vrijdag 29 januari van 16.00-20.30 uur. Aanmelden is vooraf wel verplicht voor de persoonlijke online rondleiding, waarin niet alleen de school bekeken wordt, maar ook gelegenheid is voor het stellen van vragen. Aanmelden kan via de website van de school.

Gemini College
Op maandag 25 januari en woensdag 27 januari houdt het Gemini College Open Huis, waarbij de school volledig in gebruik is en de bezoekers kennis kunnen maken met de docenten, medewerkers en de school. Er is gelegenheid om deel te nemen aan lessen, vragen te stellen aan personeel en leerlingen en vooral sfeer te proeven. Er kan een keuze gemaakt worden uit een bezoek aan de Gemini mavo/havo/vwo of het Gemini Vakcollege. Op maandag 25 januari is er gelegenheid tussen 16.00 uur en 21.00 uur in meerdere tijdsblokken. Op woensdag 27 januari is er gelegenheid tussen 15.00 uur en 21.00 uur. Aanmelden kan via de website van de school.