Agenda

Open huis bij Ridderkerkse Badmintonvereniging Ribad

De Ridderkerkse Badmintonvereniging Ribad organiseert in de Nationale Sportweek en de jaarlijkse Week van het Badminton open avonden voor jong en oud. Op dinsdag 18, donderdag 20 en dinsdag 25 september is iedereen welkom om onder begeleiding een shuttle te slaan.

Op donderdag 27 september worden de open dagen afgesloten met een introducétoernooi, waarin proefspelers samen met ervaren badmintonners een aantal wedstrijdjes mogen spelen (deelname € 3,00). Hoe meer er op de open dagen is geoefend, des te groter de winkansen!

Meedoen

Proefspelers zijn naar eigen keuze welkom op één of meerdere avonden. Deelname aan het toernooi is niet verplicht, maar wel leuk om het spel te leren kennen. De jeugd mag meespelen van 19:00-20:00 uur in Sporthal Drievliet. De volwassen spelers kunnen op de oefendagen meedraaien tussen 20:00 en 22:30 uur.

Voor het toernooi op donderdag 27 september graag aanmelden via activiteiten@ribad.nl, dit start eveneens op 19.00 uur (jeugd) en 20.00 uur (senioren). De organisatie koppelt je aan een Ribad-speler en stelt rackets beschikbaar. Ouders, begeleiders en toeschouwers zijn alle dagen uiteraard ook van harte welkom in het sportcafé.