Agenda

Open Podium in De Loods

Ben jij een rapper, spokenword-artiest, zanger(es), muzikant of speel je in een band of andere formatie en ben jij op zoek naar een podium om te laten zien wat je kan? Pak deze kans, stap uit je comfortzone en laat jouw talent horen aan het Ridderkerkse publiek tijdens ‘Support Your Local’ in De Loods op zaterdag 9 november.

De naam van het open podium ‘Support Your Local’ zegt het eigenlijk al: De Loods wil lokale artiesten supporten door hun de mogelijkheid te geven zichzelf te laten horen. Het is geen talentenjacht en het gaat er niet om hoe goed iemand is. De bedoeling is zowel onervaren als ervaren artiesten zichzelf kunnen laten zien en horen aan het Ridderkerkse publiek. Naast het supporten van de artiesten, wilt De Loods met ‘Support Your Local’ ook iedereen oproepen om deze avond langs te komen om de mensen op het podium te supporten! Dus ken jij iemand die meedoet? Of ben je erg benieuwd? Kom dan langs!

Aanmelden om deel te nemen aan het open podium kan door een e-mail te versturen naar info@deloodsridderkerk.nl. Let op: aanmelden kan tot 5 november. De avond start om 20:00 uur en de entree is voor alle bezoekers gratis!