Agenda

Open Tuin bij ’t Struweel

Zaterdag 11 mei a.s. is er Open Tuin bij landschapstuin ‘t Struweel. De landschapstuin is gelegen aan Rijksstraatweg 5 te Rijsoord (Tussen Zwijndrecht, Heerjansdam, Rijsoord en H.I. Ambacht in).

In de tuin vindt u verschillende landschappen representatief voor het oude Hollandse landschap. De wilg staat centraal. Diverse voorjaarsbloeiers staan nu in bloei, veel frisse kleuren. De zwaan broedt weer in de vijver. U bent van harte welkom om dit unieke stukje natuur in de Randstad te ervaren tijdens de Open Tuin zaterdag 11 mei van 11.00 tot 17.00 uur.  

Proef het landleven! 

De imker is aanwezig en de schapen worden tussen 12 en 13 uur geschoren! U kunt ook op eigen gelegenheid rondwandelen en genieten van het groen en de rust. Er is een geschreven rondleiding aanwezig en Ron den Dikken geeft 2x een rondleiding door de tuin.

Voor, na of tijdens uw wandeling zijn er consumpties verkrijgbaar in de kas. De toegang tot de tuin is gratis. 

Geadviseerd wordt, afhankelijk van het weer, te denken aan goed schoeisel voor de landschapstuin. Aanbevolen wordt om, als het kan, per fiets te komen, daar er weinig parkeergelegenheid is (alleen in de berm).

Voor nadere inlichtingen: ‘t Struweel, tel. 06 5105 4163 of per e-mail: t.struweel@inter.nl.net. Zie ook de website: www.struweel.com