Agenda

Open Up Festival voor spirituele verbinding in Ridderkerk

Een vriendengroep uit Ridderkerk heeft de handen ineengeslagen om meer spirituele verbinding te creëren in Ridderkerk. Dat doen ze door het organiseren van hun eerste Open Up festival. Dit festival vindt plaats op 24 maart 2024 in Ridderkerk.

Ieder van hen is al jaren bezig met zijn eigen vorm van spiritualiteit en door ‘toevalligheden’ kwamen zij met elkaar in contact. Zij weten dat veel meer mensen in ons mooie Ridderkerk met spiritualiteit bezig zijn, maar geen idee hebben hoe ze in contact kunnen komen met mensen met dezelfde interesses.

Hans de Waard (Reiki Master en Shamanic Healer) vond het tijd om voor deze mensen een festival te organiseren, de krachten te bundelen en deze mensen een hele dag aan te bieden waarbij ze met alle disciplines kennis maken. Als kers op de taart is er de mogelijkheid om mooie contacten op te doen met andere geïnteresseerden.

Deze dag staat in het teken van verbinding. Verbinding met jezelf, en met anderen. Zij begeleiden je bij het maken van verbinding met je Body, Mind, Heart en Soul. Als eerste maken ze verbinding met onze body, dat doen ze door een uitgebreide Yoga Nidra, begeleid door Barbara, eigenaar van Yoga Studio Bliss. Daarna volgt de mind, een diepe meditatie met Quantum Healing. Deze wordt begeleid door Jessica, geassisteerd door Hans, Remco en Barbara.  Na deze intensieve healing wordt het tijd om met je hart aan de slag te gaan, door middel van intuïtief schilderen. Nathalie (Creativiteitsexpert en eigenaar van Atelier van Wingerden) begeleidt dit. En als laatste mag je voor je Soul heerlijk luisteren naar de inspirerende talk van Maya Teacher Remco van der Staaij.

De dag is inclusief een heerlijke lunch. Er zullen verschillende spirituele artikelen te koop zijn.

De organisatie hoopt dat deze dag de eerste is van een hele mooie reeks spirituele festivals in Ridderkerk.

Het festival duurt van 11.00 tot 17.30 uur en tickets zijn te krijgen via Hipsy.nl.