Agenda

Opening Cultureel Seizoen Ridderkerk 

Tijdens de Opening Cultureel Seizoen Ridderkerk, op zaterdag 1 september, kun je van 12.00 tot 16.00 uur genieten van optredens, meedoen aan workshops én kun je meer informatie krijgen over de lokale cultuuraanbieders die Ridderkerk rijk is. 

De zomervakantie vliegt voorbij. Het is tijd om nieuwe plannen te maken en de culturele wereld van Ridderkerk nog verder te ontdekken. Voor jezelf of voor je kind(eren). In september start het nieuwe culturele seizoen: hét moment om die ene hobby weer op te pakken, je eindelijk bij die muziekvereniging te voegen óf om iets totaal nieuws te ontdekken.

Wil je kennismaken met of meer informatie over aanbieders met de disciplines Kunst & Design, Muziek, Theater, Dans, Geschiedenis en Literatuur? Ga dan langs in het Plein, Koningsplein 3, waar alle partijen je graag te woord staan. Alle activiteiten zijn gratis.


Je organisatie presenteren?
Muziekschool Ridderkerk organiseert en faciliteert deze 1ste editie Opening Cultureel Seizoen Ridderkerk. Ben je betrokken bij een Ridderkerkse culturele organisatie die zich nog wil presenteren op 1 september in de vorm van een optreden, workshop of met een infostand? Aanmelden kan nog tot en met 13 augustus. Stuur een mail naar communicatie@muziekschoolridderkerk.nl.

Kijk voor meer informatie over de Opening Cultureel Seizoen op www.cultuurinridderkerk.nl