Agenda

Opening speelseizoen 2021 Speeltuin Vereniging Slikkerveer

Speeltuin Vereniging Slikkerveer aan het Tegelpad opent op zaterdag 17 april 2021 haar poorten. Gezien de omstandigheden en de regels waar ook de speeltuin zich aan moet houden is dit helaas niet op de feestelijke manier zoals de bezoekers gewend zijn. Het bestuur van de speeltuin vindt het vooral belangrijk dat de kinderen weer kunnen komen spelen.

Kinderen t/m 12 jaar mogen onbeperkt naar binnen en vanaf 7 jaar mag je zelfstandig naar binnen. Ben je jonger dan 7 jaar? Dan kom je naar binnen met 1 ouder/verzorger. Er mogen in totaal 30 volwassenen (exclusief aanwezige vrijwilligers) tegelijkertijd naar binnen.

Houd als volwassene 1,5 meter afstand tot elkaar en draag bij binnenkomst een mondkapje. Heeft u plaats genomen dan mag de mondkap af. Sanitaire voorzieningen zijn open en desinfectiemiddelen aanwezig.Onze openingstijden en prijzen zijn ongewijzigd gebleven, zie speeltuinslikkerveer.nl 

Verkoop van snoep, limonade, koffie en thee kan nog niet maar je toegang en/of abonnement kan je wel direct afrekenen, het liefst met PIN.