Agenda

Opening speeltuin Dillenburg

Op zaterdag 20 april start het nieuwe speelseizoen voor de speeltuin, gelegen aan de Anna Paulownastraat, achter het Dillenburgplein te Slikkerveer. Om 10.00 uur gaat de poort open en kan iedereen, groot en klein, ouders en grootouders de speeltuin gratis bezoeken.

Zoals gebruikelijk is de speeltuin mooi versierd en klinkt er de gehele dag gezellige muziek. Ook de poffertjeskraam staat er weer en de kinderen van de leden krijgen weer gratis poffertjes en limonade. Als bezoekers op deze dag lid worden, kunnen hun kinderen ook hier van profiteren.

De bezoekers kunnen op het terras plaatsnemen of op een bankje in de tuin genieten van een frisdrankje, ijsje, poffertjes of broodje worst. Op Koningsdag 27 april is de speeltuin open vanaf 12.00 uur en heeft iedereen , jong en oud, gratis toegang.

Lidmaatschap

Lid worden van de speeltuinvereniging kost zestien euro per jaar voor het hele gezin. Dagkaartje voor niet leden één euro per kind.

Info

In de speeltuin liggen informatie bladen van openingstijden. Meer informatie is ook te vinden via de website: www.speeltuindillenburg.nl

Kinderverjaardagen buiten de openingsuren

De mogelijkheid bestaat om een kinderverjaardag in de speeltuin te houden buiten de openingsuren. Tarieven voor leden en niet leden zijn echter wel verschillend. Voor meer info en/of afspraken verwijzen ze men naar de oppas mevr. Schouten telef. 415024 of e-mail: riet-schouten@live.nl