Opening Speeltuinseizoen 2019

Speeltuinvereniging Slikkerveer zal vanaf 13 april zijn deuren weer openen. Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur en naast dag de kinderen uiteraard heerlijk kunnen spelen zijn er verschillende activiteiten zoals de grabbelton en je kan je uiteraard weer laten schminken.

Aan de interne mens is ook gedacht, een broodje hamburger, knakworst of supergezonde fruitsmoothie die je zelf mag maken zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.

Net als voorgaande jaren kunnen de kids meedoen aan een kleurwedstrijd. De kleurplaat is te downloaden van de website www.speeltuinslikkerveer.nl. Jullie kunstwerken kunnen t/m zaterdag 27 april worden ingeleverd. Daarna zal een strenge en onpartijdige jury de winnaars kiezen in 3 leeftijdscategorieën.

De openingstijden zijn ongewijzigd gebleven, net als de prijzen. Tijdens de opening kan direct worden ingeschreven voor een abonnement. De betaling dient dan ook ter plaatse en contant worden voldaan. Het inschrijfformulier kan ook van de website gedownload worden.

Openingstijden tijdens seizoen (april t/m oktober):

  • Maandag/Dinsdag/Donderdag en Vrijdag 15.30 uur – 17.00 uur
  • Woensdag 13.30 uur – 17.00 uur
  • Zaterdag 13.30 uur – 17.00 uur
  • Zondag Gesloten