Agenda

Openingsdag KCR accommodatie

Zet hem in je agenda: Zaterdag 15 september. De openingsdag van het nieuwe competitie seizoen op het nieuwe complex van KCR Korfbal, waar de vereniging zo lang naar heeft uitgekeken. Er zullen vele leuke activiteiten georganiseerd worden. KCR wil iedereen die daarin geïnteresseerd is hartelijk uitnodigen om dit samen met hen mee te maken.

Er zullen verschillende spelletjes georganiseerd worden voor de jeugd met onder meer een springkussen. Om 11:00 uur zal de Jeu de Boules-afdeling haar nieuwe veld openen. Reken er maar op dat er al wat jeu-de-boules ballen gegooid worden.

Ook kan je onder het genot van een bakje koffie of thee een rondje lopen door het nieuwe clubhuis. Op de tijdstippen, half 11, half 1 en half 3, zullen er drie georganiseerde rondleidingen zijn. Je hebt dan de mogelijkheid om alle vragen te stellen aan diegene die de rondleiding geeft. Je hoeft je niet op te geven voor de rondleidingen. Zorg dat je er bent op de aangewezen tijden en de rondleiding wordt voor je verzorgt!

Aan het eind van de dag wordt het clubhuis symbolisch in gebruik genomen en in de avond is er de mogelijkheid om met elkaar na te borrelen. Dit alles vindt plaats aan de Kastanjelaan 40 op zaterdag 15 september!