Oproep Doopreünie Opstandingskerk Rijsoord

Op 12 mei dit jaar organiseert de Opstandingskerk in Rijsoord een doopreünie. Iedereen die gedoopt is in deze kerk (of in de Zwaan, de Westerkerk) wordt hiervoor uitgenodigd. Hoewel de organisatie al aardig wat (e-mail)adressen hebben kunnen achterhalen, zijn er nog genoeg die niet zijn gevonden. Mocht u nog geen uitnodiging hebben ontvangen en bent u in één van deze kerken in Rijsoord gedoopt, dan wordt u van harte uitgenodigd te reageren. 

Aanmelden kan door een e-mailbericht te sturen naar doopreünieopstandingskerk@gmail.com. Ook partners (en kinderen) zijn welkom. Graag aangeven met hoeveel personen u komt en of u wel of niet aan de lunch deelneemt. Vriendelijk verzoek dit uiterlijk voor 1 mei a.s. te doen.

En wellicht kunt u familieleden, vrienden en/of bekenden die elders wonen en ook in deze kerk zijn gedoopt, op de hoogte brengen van dit bericht.

De dienst begint om 10.00 uur en daarna is er ruimte elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drank. Vervolgens wordt er een lunch geserveerd en rond 14.00 uur worden de feestelijkheden beëindigd. Ook alle voormalige predikanten hebben hun medewerking toegezegd en zijn aanwezig op 12 mei.

De Opstandingskerk is te vinden aan de Rijksstraatweg 95-97 in Rijsoord.