Agenda

Oranjevereniging Rijsoord: coronaproof Koningsdagprogramma

Oranjevereniging “Nederland & Oranje” Rijsoord gaat weer van start met een coronaproof Koningsdagprogramma. Het programma begint met een autopuzzelrit en in de avond zal de eerste RezoordPubQuiz een feit zijn.

Autopuzzelrit

Aanmelden kan tussen 13:00 en 13:30 vanuit de auto aan de Vlasstraat ter hoogte van het Visclubgebouw. Let op! Maximaal 1 huishouden per auto. De entreeprijs voor niet-leden is €5.00 voor bestuurder en bijrijder. Voor elke extra deelnemer betaalt u €2.50.

RezoordPubQuiz

Van 20:00 tot 22:00 is er een “RezoordPubQuiz” die live wordt opgenomen vanuit een gezellige locatie. Deze quiz zal via YouTube worden gestreamd en is te kijken op uw TV, tablet, computer of telefoon. Via een ander apparaat kunt u digitaal antwoorden. Er worden allerlei vragen gesteld over Rijsoord en omstreken, ook door bekende Rijsoordenaren! Tijdens de Pubquiz zullen live tussenstanden te zien zijn. De winnaar(s) maken kans op mooie prijzen. Klik voor 20:00 op de link op de website of social media en de rest leggen wij u dan graag uit.

U hoeft alleen een lekker hapje en drankje klaar te zetten!