Outdoor Climate Borrel voor duurzame ondernemers

Na een lange periode van thuiswerken en online ontmoetingen organiseren de Duurzaamheidskring Ridderkerk, de gemeente Ridderkerk en het Platform Hart voor Klimaatzaken een Outdoor Climate Borrel. De borrel wordt gehouden op woensdag 7 juli 2021 van 15.00 tot 17.00 uur en vindt plaats bij de Hofstede De Paradijshoeve aan de Oostmolendijk 82, 2986 AA Ridderkerk. Duurzame ondernemers zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Naast de borrel staat ook een wandeling door de Crezéepolder op het programma. Tijdens de wandeling wordt her en der stilgestaan bij de ins- en outs over wat de Ridderkerkse samenleving nu al doet en nog te wachten staat op het gebied van duurzaamheid. De organisatie zorgt ervoor dat de gehele bijeenkomst veilig volgens de corona richtlijnen van het RIVM zal verlopen. Dit betekent dat er maar een maximaal van 25 deelnemers aanwezig mag zijn.

Kunt u ook niet wachten om elkaar weer te mogen ontmoeten? Meld u dan vandaag nog aan via de website Hart voor klimaatzaken/nieuws

Valt u buiten de 25 deelnemers? Geen zorgen, in het najaar van 2021 wordt gewoon nog een bijeenkomst georganiseerd.