Peutergym in Wijkcentrum Slikkerveer

In september start Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer bij voldoende deelname een cursus Peutergym. Lopen over de balk, kruipen door de tunnel en springen over de vijver en pas op voor de krokodil!

Samen met Juf Juul leren de kinderen de wereld van peutergym ontdekken. Aan de hand van thema’s leren ze op een speelse manier verschillende oefeningen. Motorische ontwikkeling, zowel kleine als grove motoriek komen aan bod. Iedere les beginnen ze met een dansje, krijgen ze uitleg over het wekelijkse nieuwe parcours en gaan ze met de juf aan de slag. Aan het einde van de les sluiten ze af met een gezamenlijk spel. Plezier en ontwikkeling staat voorop in de lessen van Juf Juul.

De peutergym zal worden gegeven op de woensdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur of op de vrijdag van 12.30 tot 13.30 uur. De cursus is geschikt voor peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar.

U kunt zich opgeven door het sturen van een email naar het emailadres info@sws-slikkerveer.nl . Vermeld hierbij graag uw adresgegevens, de naam van het kind en de leeftijd alsmede voor welke dag u wilt inschrijven. Het is helaas niet mogelijk om te switchen tussen beide dagen.