Agenda

Pleintjessport in Oost

Een aantal weken geleden startte pleintjessport in de wijk Oost. Elke woensdag direct na schooltijd, behalve tijdens schoolvakanties en op 5 december, is combinatiefunctionaris Melvin Wind te vinden op het schoolplein van o.b.s. de Piramide Centrum, o.b.s. de Noord en c.b.s. de Wingerd. 

De combinatiefunctionarissen van Facet Ridderkerk willen zo veel mogelijk kinderen laten bewegen en kennis laten maken met verschillende sporten. Daarom wordt er vanuit Facet Ridderkerk en de Brede School Ridderkerk nieuw beweegaanbod gecreëerd direct na schooltijd. Ouders zijn ook welkom om samen met hun kind(eren) te komen bewegen.

Het nieuw aangeschafte sport- en spelmateriaal werd gesponsord door wijk idee team Oost. Nu krijgen alle kinderen de kans om met verschillende sportmaterialen kennis te maken. De sport- en spelactiviteiten variëren, dus voor elke leeftijd is er wel iets te doen! Let op: wanneer het slecht weer is tussen november en februari, wordt er gesport in gymzaal Da Costalaan. In de schoolvakanties en op 5 december is er geen pleintjessport. 

Wil jij ook komen sporten? Bekijk www.facetridderkerk.nl voor het complete programma. Hier zie je wanneer meester Melvin bij jou op school is. Neem voor meer informatie over pleintjessport in Oost contact op met Melvin Wind van Facet Ridderkerk via Melvin.Wind@facetridderkerk.nl