Agenda

Popkoor Something Else samen met Soreo op Sint Jorisplein

Vrijdagavond 7 juni 2024 treedt Popkoor Something Else op onder de pagodetent samen met dagorkest Soreo. Beiden zijn onderdeel van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer.

Dagorkest Soreo werd opgericht begin maart 1982 en bestaat dus al ruim 40 jaar. Er wordt overdag gerepeteerd, wat voor velen prettig is. Door het verlies van een aantal leden was het niet meer mogelijk zelfstandig door te gaan, maar gelukkig werd er een plekje gevonden onder de paraplu van Harmonie Slikkerveer. Er wordt op maandagmiddag gerepeteerd tussen 13.30 en 15.30 uur in het gebouw van de Harmonie aan de Prinsenstraat in Ridderkerk. Bespeelt u een instrument? Kom dan gerust eens langs! Het orkest staat onder leiding van Rob Scheers.


Popkoor Something Else, een gezelliger popkoor in Ridderkerk is moeilijk te vinden. Met ongeveer 24 koorleden van diverse leeftijden brengt Popkoor Something Else een gevarieerd programma van hedendaagse popsongs. Het is net even anders dan anders, aangezien de dirigent Dirk Bouillon zelf de arrangementen verzorgt. Zo wordt telkens weer voor een bruisend optreden gezorgd. Zingt u ook graag en bent u donderdagavonden vrij? Loop dan zeker eens binnen tijdens een repetitie op de Prinsenlaan 76. Het koor zou vooral nog verder willen uitbreiden met een paar leuke mannen. Zie voor meer informatie ook www.mh-s.nl/zin-om-in-een-koor-te-zingen.