Agenda

Presentatie over edelstenen

Facet Ridderkerk organiseert op donderdag 8 december van 14.00 tot 16.00 uur een presentatie over edelstenen. Ingrid Zelessen verzorgt de presentatie in het bezoekerscentrum De IJsvogel in Rijsoord.

U wordt ontvangen met koffie of thee. Daarna vertelt Ingrid over de stenen en hun helende werking. Elke deelnemer wordt gevraagd om zelf een steen of edelsteen mee te nemen en hun ervaringen daarover te delen. Heb je zelf geen steen maar ben je wel benieuwd naar de presentatie dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Ingrid neemt ook enkele stenen mee voor de verkoop. Na afloop kunt u napraten onder het genot van een hapje en drankje. De kosten zijn € 10,00 per persoon. 

Er zijn ook nog enkele plaatsen vrij voor de busreisjes naar bijvoorbeeld Intratuin in Halsteren en een rondvaart over de Linge. Voordat u een bezoek brengt aan de mooiste kerstshow in Halsteren eet u nog een heerlijke pannenkoek bij restaurant Huys Roosevelt. Tijdens de rondvaart geniet u van het schitterende landschap van de Betuwe en hier hoort natuurlijk ook een heerlijke lunch bij. Bij deze busreisjes zijn er verschillende opstapplaatsen namelijk de Reijerheem, Facet Ridderkerk, Wijkcentrum West, Slikkerveer en Bolnes. 

Inschrijven kan bij de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail info@facetridderkerk.nl