Agenda

Presentator Jaap Jongbloed bij FIT op alle fronten 

Op vrijdag 22 maart 2024 spreekt Jaap Jongbloed op de eerste editie van FIT op alle fronten, de Gezondheidsbeurs Ridderkerk. Jaap Jongbloed is o.a. bekend van het televisieprogramma ‘Het Mooiste Meisje Van De Klas’.

Jaap richt zich nu volledig en met overgave op het onderwerp gezond en gelukkig lang leven. Sporten zoals tennis, basketbal en fitness zijn Jaaps grote liefde. Hij is de minst technische man die ooit Gymnasium Beta heeft afgemaakt en de minst geslepen Meester in de Rechten. Veelzijdigheid kenmerkt hem ook in zijn lange tv-loopbaan. Jaap maakte een veelheid aan verschillende televisieprogramma’s. 

Tijdens FIT op alle fronten deelt Jaap zijn kennis en eigen ervaringen over een gezonde leefstijl graag met Ridderkerk. Hij vertelt inspirerend over thema’s als vitaliteit, voeding, ontspanning en mentale gezondheid. Jaap is 68 jaar en in 2023 volgde hij maandenlang een extreem schema om optimaal fit te worden voor een reportage in de Men’s Health. Via uitputtende trainingen en een extreem voedingsschema in een gevecht met zichzelf werkte hij toe naar die ene reportage. Jaap vertelt hoe een out-of-the box doel hem motiveerde. Maar ook hoe een klein, concreet en realistisch doel een ingrijpend effect kan hebben. Overtuigend, scherp en met humor brengt hij iedereen letterlijk en figuurlijk in beweging.  

De lezing van Jaap Jongbloed begint ongeveer om 17:00 uur. Naast deze lezing is er nog veel meer te doen. Er zijn meerdere workshops, demonstraties en er is een informatiemarkt. FIT op alle fronten vindt plaats in het Gemini College, Sportlaan 16. 

Benieuwd wat er allemaal te doen is? Neem een kijkje op de website. Deelname is gratis en opgeven kan bij Facet Ridderkerk via de website, telefonisch 0180 – 432 350 of per mail via info@facetridderkerk.nl.