Agenda

Promo-event voor vrijwilligersorganisaties

Na de zomer- en vakantieperiode wordt er ook dit jaar weer aandacht gevraagd voor vrijwilligerswerk in Ridderkerk. Op vrijdag 7 september organiseert en faciliteert Facet Vrijwilligerssteunpunt (voorheen Connect2Act) het Promo-event voor vrijwilligerswerk op het Sint Jorisplein in Ridderkerk. Het Promo-event is altijd een gezellige en kleurrijke middag.  

Non-profit organisaties kunnen hun eigen organisatie/vereniging presenteren, vrijwilligers werven en nieuwe contacten leggen. Het Vrijwilligerssteunpunt zorgt voor de kramen. De kraam kan naar eigen wens ingericht worden en vrijwilligersorganisaties hebben de gelegenheid om het winkelend publiek enthousiast te maken om bij hen vrijwilligerswerk te gaan doen en eventueel leuke gadgets uit te delen. De lokale radio RTV Ridderkerk verzorgt muziek en interviews met alle deelnemers. Daarna volgt een uitzending via hun eigen kanaal. Voor kinderen is er een attractie. Het Promo-event duurt van 13.00 tot 16.30 uur.

Wil jouw organisatie meedoen aan de vrijwilligersmarkt? Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op met het Vrijwilligerssteunpunt via vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl of 0180 – 430 440. Aanmelden kan tot 30 augustus.