Agenda

Promotiemarkt voor vrijwilligerswerk 

Op zaterdag 10 september 2022 organiseert Facet Vrijwilligerssteunpunt samen met de Bibliotheek AanZet een promotie-event voor vrijwilligerswerk. Op deze promotiemarkt kunnen vrijwilligersorganisaties zich presenteren en bezoekers enthousiast maken om bij hen vrijwilligerswerk te gaan doen.

Op de vrijwilligersmarkt kunnen vrijwilligers- en non-profit organisaties hun organisatie of vereniging promoten, vacatures presenteren, vrijwilligers werven en nieuwe contacten leggen. Voor de stand zijn er tafels, statafels en leuke hoekjes beschikbaar. De stand kan naar eigen wens ingericht worden. Deelnemende organisaties kunnen de bezoekers enthousiast maken om bij hen vrijwilligerswerk te gaan doen. De markt wordt extra aantrekkelijk gemaakt met een muziekje, interviews door RTV-Ridderkerk, animatie en een bezoek van de wethouder. De Vrijwilligersmarkt vindt plaats van 11.00 uur tot 14.30 uur in de Bibliotheek AanZet aan het Koningsplein. 

Wil jouw organisatie meedoen aan deze gezellige promotiemarkt? Aanmelden kan bij Facet Vrijwilligerssteunpunt via inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl of bel 0180 – 43 04 40. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt aan de Schoutstraat 5.