Agenda

Promotiemarkt voor vrijwilligerswerk

Zaterdag 21 september vindt de jaarlijkse vrijwilligersmarkt plaats om aandacht te vragen voor vrijwilligerswerk in Ridderkerk. Facet Vrijwilligerssteunpunt organiseert en faciliteert deze editie in een nieuwe vorm samen met de Bibliotheek AanZet. De Vrijwilligerspromotiemarkt vindt plaats van 11.30 uur tot 14.30 uur in de Bibliotheek AanZet aan het Sint Jorisplein in Ridderkerk.

Op de vrijwilligersmarkt kunnen vrijwilligers- en non-profit organisaties de eigen organisatie/vereniging promoten, vacatures presenteren, vrijwilligers werven en nieuwe contacten leggen. Er wordt gezorgd voor de stands; er zijn tafels en statafels beschikbaar. De stand kan naar eigen wens ingericht worden en deelnemende organisaties kunnen de bezoekers enthousiast maken om bij hen vrijwilligerswerk te gaan doen. Een aantrekkelijke stand en leuke gadgets om uit te delen helpen zeker daarbij! Rondom de markt wordt een aantrekkelijke programma geboden, zoals een interessante workshop, animatie voor de kinderen, een muziekje en bezoek van de wethouder. 

Wil jouw organisatie meedoen aan deze gezellige promotiemarkt?
Aanmelden kan via Facet Vrijwilligerssteunpunt via inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl of 0180 – 430 440. Ook voor meer informatie kan je contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt aan de Schoutstraat 5, vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl.
Aanmelden kan tot 10 september.