Agenda

Pubquiz in Het Kruispunt

Er komt een derde editie van de succesvolle Pubquiz in Het Kruispunt op donderdag 4 oktober 2018. Teams met kennis van muziek, geschiedenis en veel andere leuke onderwerpen kunnen de strijd weer aan gaan. De vragen zijn weer zeer uiteenlopend: van sport tot muziek en van geschiedenis tot actualiteiten.

Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal zes deelnemers. Het belooft een leuke en interactieve avond te worden. De pubquiz start om 20.30 uur. Inloop vanaf 20.00 uur. De prijs perteam bedraagt €19,50. Reserveren voor de Pubquiz is mogelijk via de website: www.hetkruispunt.nl.

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Barendrechts Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.