Agenda

Recreatief zwemmen in zwembad de Fakkel in voorjaarsvakantie

Zwembad de Fakkel is de voorjaarsvakantie geopend. De voorjaarsvakantie is van zaterdag 25 februari t/m zondag 5 maart 2023.

Geen tijdsloten meer

Op de doordeweekse dagen is het recreatiebad geopend van 09:30 – 16:30 uur en op weekenddagen van 10:00 – 16:30 uur.  Doordeweeks in de avond van 19:00 – 22:00 uur. (Donderdag alleen voor dames en vrijdag alleen voor kids t/m 12 jaar). De ochtenden zijn speciaal voor familiezwemmen. Familiezwemmen is alleen toegankelijk voor gezinnen met minimaal 1 kind die niet ouder is als 14 jaar. Er kan wel de gehele dag gezwommen worden.

Animatieteam

Deze vakantie zal ook ons animatieteam weer aanwezig zijn. Op meerdere momenten per dag zullen er door onze enthousiaste medewerkers diverse spellen georganiseerd worden. Diverse estafettes, onderwaterspelen en glijbaanraces. 

Verplicht reserveren

Het reserveren voor het recreatieve zwemmen is nog steeds verplicht. Wij zullen blijven werken met maximale aantallen. Zo houden we het “Gezellig en Veilig”. 

Natuurlijk vinden er nog genoeg andere activiteiten plaats. Kijk op de website van zwembad de Fakkel voor de openingstijden en het reserveren: www.de-fakkel.nl.