Agenda

Repair Cafés Bolnes en West gaan door in 2023

De periode feestelijkheden is voorbij en heb je vast wel iets te repareren wat defect is gegaan tijdens deze dagen. Denk aan een gourmetstel, koffieapparaat, stereo, speelgoed, een lamp of een reparatie aan een fiets. Kom gerust naar de Repair Cafés in Bolnes op vrijdag 13 januari 2023 of in West op zaterdag 28 januari 2023 en laat het goed nakijken en repareren. Weggooien is immers zonde. 

Heb je iets te repareren; neem het artikel mee, het team helpt je graag! Kan het artikel direct worden gerepareerd met een (hergebruikt) onderdeel welke in huis is, dan betaal je een symbolische bijdrage voor het onderdeel, de reparatie zelf is gratis.

Nieuw onderdeel nodig? Dan koop je zelf het onderdeel en kan je het op een ander moment het laten repareren. 

Kom gewoon even buurten bij de Repair Cafés!

Naast de reparaties is het Repair Café gezellig en sociaal. Het Repair Café fungeert als ontmoetingsplaats. Inmiddels zijn nieuwe contacten ontstaan als vriendschappen tussen bezoekers. Kortom, niets moet alles mag. Of je nu komt met kapotte spullen of gewoon gezellig binnenwandelen; iedereen van jong tot aan ouderen is van harte welkom. 

Wij zoeken voor beide locaties één of meerdere personen die naaiwerkzaamheden kunnen verrichten, naaimachine en naaigerei is aanwezig. 

• Repair Café Bolnes, WVC Bolnes Noordstraat 255A- elke tweede vrijdag van de maand 13:00-15:30 uur.

• Repair Café Ridderkerk, WVC West Boksdoornstraat 80 – elke laatste zaterdag van de maand 9:30-12:00 uur. 

Voor informatie neem contact op met Eveline Freling tel: 06-52616230 of e-mail eveline.freling@facetridderkerk.nl