Agenda

Ridderbazaar in wijk West

Zoals elk jaar organiseert Stichting Islamitisch Centrum Ridderkerk een groots evenement. Het 3-daagse evenement “Het Ridderbazaar “ (voorheen ridderfestijn) heeft ook dit jaar een vol en gevarieerd programma waar u allen van kunt en mag meegenieten. Naast bestaande programma is er ook speciaal kraam voor Abraham Ibrahim project

Verbindingen aangaan in de buurt, wijk en gemeente  met de samenleving staan hoog in het vaandel voor het Islamitisch Centrum. Maar toch zijn er nog steeds bewoners voor wie het Islamitisch Centrum onbekend is. Vragen waar is het Islamitisch Centrum gevestigd, wie komen daar, wat doen ze daar en mag ik daar dan ook komen?  Zijn vragen die men tegenkomt in Ridderkerk, de wijk de buurt en de straat. Ondanks dat het Islamitisch Centrum inmiddels 24 jaar bestaat speelt het onbekende nog steeds een rol. 

Het Islamitisch Centrum nodigt u allen uit op het Ridderbazaar om informeel en gastvrij kennis te maken met elkaar. Juist is dit evenement een plaats waar kennismakingen en ontmoetingen plaats hebben. Het Islamitisch Centrum ziet uw komst hartelijk tegemoet.

Stichting Islamitisch Centrum Ridderkerk
JHR. van Karnebeekweg  106 ( hoek Groen v. Prinsterenweg)
Data: 22-23-24 juni