Op 22 en 23 maart 2024 organiseert All-Events de 1e van ‘Ridderkerk gaat los’. Dat weekend wordt het Reijerpark omgetoverd tot de plek waar je moet zijn voor een gezellige avond uit. Twee avonden feest en ontmoeting met de beste artiesten, bij de Après Ski party en de roadshow van Slam.

Programma:

22 maart gaat Ridderkerk los met de beste roadshow  van Slam – Housuh in de Pauzuh met DJ Elaine en talent Kazkid. Zij waren een van de topattracties van het Amsterdam Dance Event.

Op 23 maart wordt afgesloten met een spetterend Aprés Ski feest met o.a. Helemaal Hollands, Peter Loree, Marloez Atemlos, Stimmung mit Peter, Ammar, Otto Lagerfett en achter de knoppen DJ Pascal die het dak er af gaat draaien.


Stichting All-Events zet zich graag in om van “Ridderkerk gaat los” een mooi evenement te maken voor, door en met de Ridderkerkers. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en de organisatie kijkt er naar uit om hier samen met de Ridderkerkers een groot succes van te maken. Er zijn genoeg mogelijkheden om er je leukste bedrijfs-vrijgezellen- vrienden of familie-uitje van te maken. 

Voor meer informatie en de kaartverkoop, ga naar www.ridderkerkgaatlos.nl.