Agenda

Ridderkerk Gaat Los verplaatst naar 2024

De afgelopen weken is Stichting All Events druk bezig geweest met de voorbereidingen voor ‘Ridderkerk gaat los’ in het weekend van 26, 27 en 28 oktober a.s. Vanuit de Ridderkerkse samenleving zijn vele positieve reacties binnen gekomen waaruit wederom is gebleken dat er een grote behoefte is voor dergelijke evenementen binnen de gemeente waarin ontmoeting en verbinding centraal staat.

Bij het organiseren van zo’n groot evenement komen ook veel organisatorische aspecten en risico’s kijken. Een belangrijk onderdeel daarvan is de voorverkoop van kaarten. Zeker voor een organisatie als Stichting All Events die dit juist doet vanuit een maatschappelijke betrokkenheid. Ondanks alle positieve reacties en geluiden blijkt de kaartverkoop op dit moment achter bij de verwachtingen. Daarmee wordt een groot risico genomen, een risico dat de organisator niet kan dragen. Daarom is ook besloten om het evenement voor het laatste weekend van oktober voor nu te annuleren. Wat te doen met al verkochte kaarten? De gekochte kaarten terugbetaald.

De organisatie gelooft er nog steeds in dat dit evenement aansluit bij de wensen in Ridderkerk en zal alles op alles zetten om het evenement alsnog op een later moment te organiseren. 

Hierbij wordt gedacht aan het voorjaar van 2024. Hou hiervoor de Facebookpagina in de gaten.